Gelegen in het hartje van Blankenberge op 100 m van de zee biedt Hotel Aazaert**** 58 luxueuze kamers, ruime seminariezalen (tot 100 pers.), overdekt zwembad, ruime wellness, fitness, massages, garage/parking en sfeervol salon met bar.

Het Witte Paard groep staat al jaren garant voor entertainment van de bovenste plank, een zorgeloze vakantie, een geslaagd seminarie, een gezellig weekend Bezoek onze website en … graag tot binnenkort!

Laden…
  • Comfort A&B

    De comfort A kamer is een basis kamer met eigen badkamer met douche, lavabo en toilet (kamer geschikt voor 1 of 2 personen met een bed van 1.40 m breedte). De comfort B kamer is geschikt voor 2 of 3 personen en beschikt over een badkamer met lavabo, douche en apart toilet.   Reserve now!

  • Junior Suite

    Gelegen in het hartje van Blankenberge op 100 m van de zee biedt Hotel Aazaert**** 58 luxueuze kamers, ruime seminariezalen (tot 100 pers.), overdekt zwembad, ruime wellness, fitness, massages, garage/parking en sfeervol salon met bar. Het Witte Paard groep staat al jaren garant voor entertainment van de bovenste plank, een zorgeloze vakantie, een geslaagd seminarie, […]

Faciliteiten

Reviews

Laden…