COVID-19

Graag informeren wij u dat alle hotels van WP Hotels & Events geopend blijven voor u. Dit alles op een veilige manier! Door de maatregelen blijft onze wellness nog een tijdje gesloten, ons zwembad is open. Bij een overnachting in ons hotel hebt u ook de mogelijkheid om een diner te reserveren.

Kosteloos jouw reservatie verplaatsen

Kan jouw reservatie niet doorgaan omwille van het coronavirus? Geen probleem, we verplaatsen jouw reservatie kosteloos naar een ander moment op basis van beschikbaarheid.

Anderhalve meter afstand

De gezondheid van onze gasten en medewerkers zijn onze nummer één prioriteit. Daarom doen we aan social distancing. We behouden dus minstens een afstand van 1,5 meter tussen elke persoon om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle hotels zijn volledig aangepast aan deze situatie.

Honger?

Wij voorzien ontbijt en diner in ons hotel. Het ontbijt is verdeeld in 3 shiften, om 8u, 9u en 10u. Het diner is verdeeld in 2 shiften, om 18u en om 20u. U dient vooraf het uur door te geven aan de receptie. Voor het diner kan u kiezen tussen een 2-gangendiner of een 3-gangendiner.

Wij zorgen voor voldoende afstand terwijl u bij ons geniet van uw ontbijt of diner. Wij voorzien bediening aan tafel. Van zodra het weer mogelijk is, voorzien wij het buffet. Bekijk hier onze menukaart.

Dorst?

Met de nieuwe maatregelen mag onze bar niet meer geopend zijn, het is wel steeds mogelijk om drank te vragen aan de receptie om mee naar de kamer te nemen. Elke kamer beschikt over een minibar waar u drank koel kan houden.

Tijdens het diner hebt u ook de mogelijkheid om drinken te bestellen, tijdens het ontbijt zitten fruitsappen en koffie inbegrepen.

Na 20u mogen wij geen alcoholische dranken meer meegeven, niet-alcoholische dranken blijven beschikbaar tot 22u.

Overplaatsing hotel?

Bij lage bezetting van het hotel kan het zijn dat uw overnachting wordt overgeboekt naar één van onze partnerhotels. Dit zal steeds een upgrade zijn. Indien dit bij u het geval is zal de receptie vooraf telefonisch contact met u opnemen.


Wij nemen alvast volgende maatregelen voor een veilig verblijf.

COVID-19 maatregelen

  • We volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid strikt op. Alle hotels zijn voorzien van informatie over COVID-19 en de bijhorende instructies.
  • Een mondmasker is verplicht.
  • We voorzien desinfecterende handgels in de openbare ruimtes.
  • We vragen je om bij voorkeur te betalen met jouw kaart.
  • We vragen je om zo weinig mogelijk de lift te gebruiken. Doe je dat toch, gebruik deze dan alleen.
  • We zullen op regelmatige basis oppervlakken zoals liftknoppen en deurklinken grondig ontsmetten.
  • We voorzien het nodige beschermingsmateriaal voor ons personeel.
  • We werken met aangepaste procedures voor reiniging en hygiëne.

We vinden het belangrijk dat je met een gerust hart bij ons kan overnachten. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust via info@wphotelsevents.be of contacteer het hotel waar je zal verblijven. We helpen je graag verder.