Unieke meetings & events

Voor een stijlvolle meeting in een professioneel kader of een originele teambuilding bent u bij WP Hotels & Events aan het juiste adres. Onze verschillende meeting rooms en 8 hotels bieden een sfeervol kader en de ideale uitvalsbasis voor al uw bijeenkomsten. Bent u op zoek naar leuk concept voor uw volgende teambuilding?

Hotel Aazaert Seminarie 3 00002 | Hotel Aazaert

Vergaderzalen

Hotel Aazaert biedt u het perfecte kader voor al uw vergaderingen, conferenties en seminaries: in onze goed uitgeruste meeting rooms ontvangt u uw collega's en klanten in een professionele omgeving. De inspirerende zeelucht en verzorgde catering brengen u op frisse ideeën en resulteren ongetwijfeld in een geslaagde meeting.

Bekijk de zalen
Woman Bicycle | Hotel Aazaert

Teambuilding

Denkt u aan de kust voor uw volgende teamactiviteit? Ook voor teambuildings of incentives kunt u bij Hotel Aazaert terecht.

Verkiest u een avontuur op zee of eerder fun op het strand? Wij bieden een brede waaier aan mogelijkheden zoals een duinwandeling met gids, beachvolley, een fietstocht door het hinterland, kiting, rafting, een avondwandeling met gids in Brugge...

Vraag gerust naar alle opties. Wij maken graag een voorstel op maat van uw wensen.

Vraag uw offerte aan Win een unieke dinnershow voor 2