Een vraag?

Heeft u praktische vragen over uw verblijf in Hotel Aazaert? Neem dan alvast een kijkje in de FAQ hieronder. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon, wij helpen u snel verder.

Veelgestelde vragen

De meeste kamers in Hotel Aazaert bieden airconditioning. Wenst u een kamer met airco? Vraag dit dan gerust op voorhand bij reservatie aan.

U kan uw wagen veilig parkeren in onze garage of op één van onze parkeerplaatsen.

  • parking/garage: 30 €/dag

Gelieve op voorhand te reserveren indien u van deze service gebruik wenst te maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Reist u met het vliegtuig? Dan kan u na aankomst in Brussels Airport in Zaventem gemakkelijk de trein nemen naar Blankenberge. Met één overstap in Brussel-Zuid bereikt u in ca. 1u en 40 minuten het station van Blankenberge. Eens u in Blankenberge bent aangekomen, vindt u Hotel Aazaert op 7 minuten wandelafstand van het station.

Ook per tram of per bus is het hotel vlot bereikbaar.


Uw kamer is ter beschikking vanaf 15u. Bagage kan indien gewenst vroeger afgegeven worden aan de receptie.

U kan uitchecken tot 11u in de voormiddag.

Hotel Aazaert biedt 2 anti-allergene hotelkamers aan, waardoor u bij ons ook met een allergie van een zorgeloos en comfortabel verblijf kan genieten.

In Hotel Aazaert is er één hotelkamer aangepast voor rolstoelgebruikers. Hierdoor kan u met een rolstoel van een zorgeloos en comfortabel verblijf genieten in Hotel Aazaert.

Overal in het hotel geniet u van gratis wifi. De code is op eenvoudig verzoek verkrijgbaar aan de receptie.

Huisdieren zijn niet toegelaten in het hotel.

Hotel Aazaert — Hoogstraat 25, 8370 Blankenberge

Skyline Blankenberge | Hotel Aazaert